Nieuws

Spreekbeurten in L3A

De leerlingen van het derde leerjaar hielden deze week hun eerste spreekbeurt! Elk kind besprak één dier en had de keuze uit volgende dieren: de eekhoorn, de vleermuis, de muis, de egel en de uil. Deze dieren waren reeds volledig besproken tijdens de voorbije wo-lessen en men had er ook toetsen ...
Bekijk het album

Pizza's maken met het vierde leerjaar

Het vierde leerjaar maakte, samen met enkele mama’s, grootouders, vrijwilligers... pizza’s om op de paasmarkt te verkopen. Een leuke en intensieve bezigheid waaraan iedereen graag meewerkte. Smakelijk!
Bekijk het album

Paasmarkt 2014

Zoals ieder jaar was onze paasmarkt weer een enorm succes.Zie sfeerbeelden.
Bekijk het album

Aan de ouders van de kinderen die godsdienst volgen

Op woensdag 5 maart begon voor de Kerk de vasten en de daarmee samenhangende actie Broederlijk Delen.  Ook uw kind kreeg een spaardoosje mee. Samen met uw kind kon (kunt) u zo uw steentje bijdragen.  Op donderdag 3 april worden alle spaardoosjes weer op school verwacht. Tijdens ons klassikaal pa... Lees meer

Leerwandeling L3

Vandaag leerde juf Manon ons wat meer over de kilometer. We mochten eerst schatten hoever een kilometer was en daarna stapten de kilometer af met behulp van een meetwiel. Uiteindelijk bleek Tuur zijn schatting er het dichtst bij te zitten. Hieronder enkele sfeerbeelden.  
Bekijk het album

Drie kuikens op bezoek bij juf Stephanie en haar kindjes.

Vandaag hebben we 3 kuikens op bezoek in de klas van juf Stephanie. We hebben de schattige, kleine kuikens ook een naam gegeven: Ine, Lou en Julot.  
Bekijk het album

Koffiestop voor broederlijk delen

zie sfeerbeelden
Bekijk het album

American Games L5

Dinsdagvoormiddag gingen we met het 5de leerjaar naar de sporthal van Nazareth om kennis te maken met Amerikaanse sporten.  Het was een leuke en sportieve voormiddag.
Bekijk het album

Piraten KO1A

AHOI,  Stoeien als piraten, schatten zoeken en goudmunten tellen…  En eindelijk na 14 dagen piratenschool hebben de kleuters van juf Christine hun piratendiploma behaald! Joepie!
Bekijk het album

Bloemen naaien in het vierde leerjaar

In het vierde leerjaar leren de kinderen knopen aannaaien. Niet zomaar, nee, het zijn de hartjes van de bloemen. Dat het niet altijd zo makkelijk is, zie je wel aan de gezichtjes. Toch mogen we zeggen dat de resultaten er mogen zijn !
Bekijk het album