Vriendenkring

Een aantal oud-leerlingen en sympathisanten richtten de vriendenkring op en  hadden één doel voor ogen: door het inrichten van activiteiten alle leerlingen van de school een maximum aan comfort te geven.
In de beginperiode richtte de vriendenkring met de nodige hulp van vrijwilligers een paasfoor in. Dat gebeurde in eerste instantie nog in een tent. De eerste centen dienden toen om busvervoer in te richten.
Met volle moed zetten de huidige bestuursleden zich in de voetsporen van hun illustere voorgangers en ze kunnen met fierheid zeggen dat ze onlangs onze vernieuwde school konden verrijken met een volledig geïnstalleerde computerlokaal, een verplaatsbare geluids-muziekinstallatie, een groot speeltoestel,... Daarnaast zorgden ze voor driewielertjes voor de kleuters en een televisie voor de allerkleinsten.
Verder krijgen alle kinderen ieder jaar een heel mooi sinterklaasgeschenk .
Vandaag telt ons bestuur dertien leden die maandelijks vergaderen. We beginnen het schooljaar met onze fietstocht, daarna volgde onze koekenverkoop, het sinterklaasfeest, de paasmarkt, het ontbijt op bed, het grootouder feest, de koffietafel ter gelegenheid van de eerste en de plechtige communie of het lentefeest en het feest van de vrijzinnige jeugd. Langs deze weg danken we alle helpende en steunende handen die bijdragen tot DE BOSRANK vol gelukkige kinderen.

De voorzitter en het voltallige bestuur van de vriendenkring mogen fier zijn op hun realisaties.

Vanessa De Kerpel

Bestuursleden:

Voorzitter:

DSC_0265   Vanessa De Kerpel

Schatbewaarder:

De Clercq Jean-Paul -50715Jean-Paul De Clercq

Secretaris:

hildeHilde Clement

Directie:

Annelies De Kimpe

Leden:

lucienLucien De Weireld
abelAbel De Clercq
DSC_0275-1Marina Dekimpe
DSC_0267-2Lucie Van Melder
dsc_5728Linda Vanden Houwe

DSC_0271-1Angelique De Preester
DSC_0263Anja Vandecapelle

                     Chris De Waele