aaa
rss

Dag van de leerkracht

Omdat het maandag 30 september pedagogische studiedag was, en de ouderwerking met een flink aantal mensen aanwezig kon zijn, hadden we er niet beter op gevonden om ervan te profiteren het 
lerarenkorps en al de medewerkers van de school eens extra te verwennen naar aanleiding van de “Dag van de Leerkracht”!
En is ons dát eventjes gelukt!!!!

Zondagnamiddag, toen de laatste fietser de parking afreed, verzamelde de ouderwerking met man en macht in de keuken gewapend met messen, kookpotten en een gigantische vracht aan verse 
groenten! Uien, courgettes, look, wortelen, tomaten, paprika’s…..alles werd vakkundig versneden en professioneel verwekt in wat enkele uren later zou uitmonden in een delicieus spaghettisausje….
De tafels werden mooi gedekt, servetten minutieus geplooid, wijnglazen perfect  gepositioneerd…kortom, de refter zag er top uit!
Maandagmiddag werden de leerkrachten warm onthaald met een glaasje cava of fruitsap. Als iedereen zijn plaatsje gevonden had en een ouder een woordje gezegd had, kon het opdienen beginnen! “Vele handen maken licht werk” was duidelijk weer van toepassing. Maar wat heeft het gesmaakt!! Zelfs de twijfelachtigen tegenover “al” die groenten, hebben hun bordje leeggegeten!

Met de opbrengst van tal van activiteiten, waaronder de kinderfuif en de quiz, kon de ouderwerking voor een grote verrassing zorgen namelijk dat elke klas zijn eigen fototoestel heeft om evenementen, uitstappen en zelfs knutselwerkjes mee te vereeuwigen!! Na het plechtig overhandigen van die toestelletjes, en het opspelden van de prachtige “Jij maakt onze school top”-button (met dank aan PushMyButton) is nog een mooie groepsfoto gemaakt onder een stralende zon!
We werden na de koffie hartelijk bedankt voor al dat lekkers en die inspanning, maar ze hadden het meer dan verdiend! Het was onze manier om onze appreciatie uit te drukken voor alles wat 
de leerkrachten en medewerkers deden en blijven doen voor onze kinderen, elke dag van het schooljaar en elk schooljaar opnieuw!

In naam van alle ouders: een dikke dank u wel!!!

Veerle De Jonghe,
mama van Mika

Terug naar thema